Ontstaan Kennedymars

Ontstaan Kennedymars

Begin 1963 vroeg de Amerikaanse president John F. Kennedy zich af of de officieren van de Amerikaanse mariniers voldoende uithoudingsvermogen hadden om ongetraind binnen 20 uur 50 mijl (80,467 km) te lopen. De broer van de president. Robert F. Kennedy liep, om het goede voorbeeld te geven, ongetraind deze afstand.

PreviousNext

Buurtkamer Wâlterswâld

22Oct2020

Buurtkamer Wâlterswâld.

 

Buurtkamer Wâlterswâld.

Elkaar ontmoeten,daar gaat het om in de buurtkamer. Naast het kopje koffie-of theedrinken met elkaar,vinden er tijdens de Buurtkamer met regelmaat activiteiten plaats.Denk aan spelletjes, klaverjassen, creatief bezig zijn,maar ook lezingen en andere informatieve bijeenkomsten. Daarnaast wordt er met elkaar gewandeld. Een kopje koffie/thee kost 0,50. Iedereen is welkom op donderdag tussen 9.30 en 12.00 om langs te komen. Een half uurtje langskomen, ook prima. Je kunt vrij in- en uitlopen.

De Buurtkamer in Wâlterswâld wordt draaiende gehouden door vrijwilligers met ondersteuning van Stichting AanZet en Stichting Welzijn Het Bolwerk. Ga voor meer informatie naar www.debuurtkamer.com.


 

 

 

Read more

Tips? neem contact met ons op...

Heeft u foto`s ?